Golf simulaattori

Golf simulaattori (ei käytössä tällä hetkellä)

Golf simulaattorimme on tämän hetken markkinoiden kehittynein Sport- Coach GPS Golf- simulaattori/analysaattori, josta löydät 120 eri golf kentän lisäksi usealla kameralla varustetun markkinoiden täydellisimmän maila- ja pallofittingohjelmiston, lähipeliklinikan sekä golf Academyn.
Joten kun haluat nauttia pelaamisesta, saada palautetta swingistäsi ja kehittyä golffarina on valintasi K3 Golf.
"Simulaattoripelaaminen on uskomattoman hauskaa!" "Draivaa yli kaksisataa metriä suoraan väylälle, kun ystäväsi lyö usean puun kautta suoraan vesiesteeseen, kunnon molskauksen kera!! Toinen lyöntisi laskeutuu suoraan viheriölle, sillä välin kun ystäväsi tutustuu greeni bunkkereihin. Puttilinjan neuvot takaavat sinulle helpon birdien. Olet yhden alle ihannetuloksen, ja ei muuta kuin seuraavalle väylälle.


Yritystapahtumat

K3 Golfin tilat on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksia varten. Voimme räätälöidä yritykselle tai kaveriporukoille juuri heitä varten rakennetun palvelukokonaisuuden. Simulaattorin lisäksi käytettävissä on Pron opetuspalvelut, erilaisten kilpailut sekä ruoka-ja juomatarjoilun järjestäminen. K3:n viihtyisät tilat tarjoavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden jolla varmistat onnistuneen yritys-/kaveritapahtuman Golfin parissa myös talvikaudella.

golf IMG 6572 RINKKU LOGO